Schoolplein spelletjes

 

Leuke spelletjes voor op het schoolplein!

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Schoolplein spelletjes

Ben je op zoek naar leuke spelletjes die op het schoolplein gespeeld kunnen worden? Dan zit je hier goed! Wij hebben allerlei leuke spelletjes geschikt voor op het schoolplein. Het zijn oefeningen en spelletjes voor diverse leeftijden, opgenomen op video.

Sommige spelletjes zijn opgenomen in de gymzaal, maar kunnen ook prima buiten op het schoolplein gespeeld worden.

Schoolplein gymles maken

Wil je een gymles op het schoolplein geven omdat het lekker weer is of omdat je gewoon eens lekker met je leerlingen buiten wilt gymmen? Dan kun je natuurlijk wel de nodige inspiratie gebruiken. Deze inspiratie kun je op doen bij SportenSpelXL. Wij hebben hier diverse spelletjes voor op het schoolplein voor je bedacht en opgenomen op beeld. Bekijk het spel en voeg deze toe aan je gymles. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een gymles maken die geschikt is voor buiten!

SportenSpelXL

SportenSpelXL is een initiatief van vier enthousiaste sportliefhebbers die het enthousiasme over willen brengen op trainers én spelers. SportenSpelXLis de online plek waar kennis over de sport en spel op één centrale plek wordt gebracht, en visueel wordt gemaakt. SportenSpelXL bedenkt en produceert content met betrekking tot sport en spel. Hier zijn dus allerlei spelletjes te vinden voor gymlessen en ook spelletjes voor op het schoolplein die je buiten kunt spelen met je leerlingen.

X