SportenSpelXL

Over SportenSpelXL

SportenSpelXL is een initiatief van vier enthousiaste sportliefhebbers die het enthousiasme over willen brengen op trainers én spelers. SportenSpelXLis de online plek waar kennis over de sport en spel op één centrale plek wordt gebracht, en visueel wordt gemaakt. SportenSpelXL bedenkt en produceert content met betrekking tot sport en spel.

Doel SportenSpelXL
SportenSpelXL heeft als doel om gymdocenten, coaches en begeleiders te voorzien van oefeningen in beeld, om zodoende het bedenken van lessen te vergemakkelijken. Het bedenken van gymoefeningen is voor veel (beginnende) docenten een probleem. Vaak weet men niet hoe te beginnen of is het lastig om überhaupt een oefening op papier te zetten. SportenSpelXLis er voor die docenten die oefeningen graag gevisualiseerd zien, om zodoende de oefening na te bootsen in de eigen les.

Een ander belangrijk doel van SportenSpelXL is om (beginnende) docenten enthousiast te maken voor sporten en spelen, zodat zij dit over kunnen dragen aan hun leerlingen en studenten. SportenSpelXL is namelijk van mening dat sport prachtig is en uit onderzoek blijkt dat steeds minder Nederlandse kinderen sporten of überhaupt buiten spelen. Door middel van leuke oefeningen met elkaar te delen, maken we lessen leuker en kinderen enthousiaster!

 

De gezichten achter SportenSpelXL

Wim
Dennis
Reinier
Bart
© SportenSpelXL 2017 | Onderdeel van ALLXL